Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την ανάδειξη των οργάνων του σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.

Το ΤΕΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Είναι υποχρέωση όλων των μηχανικών να δώσουμε ένα δυναμικό παρών στις εκλογές του ΤΕΕ στις 3 Νοέμβρη!

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Μαγνησίας συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο με σκοπό τη δημιουργία ενός παραγωγικού, και αποτελεσματικού Περιφερειακού Τμήματος που θα ενισχύσει τον ρόλο του μηχανικού και θα επιλύσει χρόνια και νέα προβλήματα. Είναι μεγάλη μου τιμή που συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σε αυτήν την ομάδα υποψηφίων.

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι 36 ετών και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Βόλου. Είμαι διπλωματούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής σχολής της πόλης μας (Msc στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων), με πολυετή εμπειρία στην δόμηση, την αγορά ακινήτων τον τουριστικό κλάδο και την 3d  φωτορεαλιστκή απεικόνιση.

Το πορτφόλιό μου περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό και ποικιλία έργων (δόμηση, ανακαίνιση, διακόσμηση, συμβουλευτική, εκτιμήσεις ακινήτων, επιθεωρήσεις, διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων, real estate κ.α). 

Ζητώ την στήριξη των φίλων και συναδέλφων μηχανικών και επιδιώκω την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι μηχανικοί κατά την είσοδο τους στην αγορά εργασίας καθώς και των ενεργειακών και περιβαλλοντικών ζητημάτων της περιοχής.

  • English
  • Deutsch
  • Français
  • Ελληνικά
  • עברית